Снимка БулфотоСелекционерът на националния отбор по футбол на България обяви прекрасна

...
Снимка БулфотоСелекционерът на националния отбор по футбол на България обяви прекрасна
Коментари Харесай

Ясен Петров: Илиан Илиев ще е титуляр срещу Франция

Снимка Булфото

Селекционерът на националния отбор по футбол на България разгласи прелестна вест за почитателите на Черно море. Ясен Петров разкри, че един от любимците на агитката на " моряците " на следващия ден ще играе против Франция в Париж.

" Moже би Илиан Илиев ще бъде титуляр. Натрупа ни се много отмалялост. За нас беше ужасно тестване, само че и скъп опит. Надявам се, че на следващия ден ще издържим физически. Ще ни е доста мъчно, тъй като ще има играчи, които ще би трябвало да изиграят трети следващ мач по 90 минути. Ще ни би трябвало към един час, с цел да кажа най-хубавите страни на Франция. Това е приключен тим, само че ние имаме нашите причини. Това може да е едно ново начало за нас ", сподели селекционерът на България на конференцията преди контролния мач на " Стад дьо Франс ".

" Искам да видя един тим, който желае да покаже себе си, който желае да затрудни Франция и желае да бъде подсилен. Този тим има потребност от поддръжка. Искаме да вкараме младежи, само че те би трябвало да бъдат подкрепени. Утре младите могат да заявят себе си. Трябва младите да са доста умни и да са съсредоточени. Знам, че доста хора не ни имат вяра, само че аз съм оптимист. Виждам добър колектив и положително въодушевление ", сподели още Ясен Петров, представен от Спортал.бг.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР